L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 3 de gener de 2021

Segon SOCC d'hivern a Arbolí.

Avui magnífic dia per al SOCC d'hivern. Fred, 3 graus negatius, i una visibilitat excel·lent perquè ha fet vent. Tenim molts elements per a poder-lo fer malgrat el confinament: és a la comarca, hi tenim residència i, és clar, el certificat de l'ICO. Resultats discrets, res de destacable, però un dia per a gaudir de la natura gairebé sense trobar-nos ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...