L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 31 de gener de 2021

La dieta de les polles d'aigua.

Interessant dada sobre la dieta de les polles d'aigua, Gallinula chloropus. Resulta que els que els agrada de veritat és l'escarola! Bé, bromes a banda, coses com aquesta, o espaguetis, o rròs, és el que la gent dóna als ànecs, les gavines i les polles a la riera de Riudoms a Cambrils.

Cap comentari:

Publica un comentari

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...