L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 17 de gener de 2021

Segon SOCC d'hivern al Prat.

Acabem els recorreguts del SOCC d'hivern. Avui a Pratdip, amb un dia excel·lent, sol i temperatura agradable després de molt de fred. Alguna petita -minúscula- congesta de neu i trobada sorpresa, una mussaranya morta al mig del camí. Els resultats, homologables a qualsevol altre dia, com cal. Trobem a faltar les gralles, enguany un hivern pobre de gralles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...