L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimecres, 19 de maig de 2021

Més espècies noves al nostre arxiu.

Doncs ara en dos dies, dues espècies que noves al nostre arxiu. Bé, en realitat una ja la teníem, el gall fer, però del temps de les diapositives i no pas amb la qualitat de les imatges que vam obtenir dilluns. I l'altre, el mussol pirinenc, un veritable privilegi poder veure'l de dia, de tan a prop i poder-lo fotografiar. És un moixonet preciós, i molt escàs, a més a més, nocturn. Un goig poder-lo compartir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...