L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 9 de maig de 2021

Primer SOCC de primavera a Pratdip.

Avui, amb un temps magnífic, hem pogut fer el primer recorregut del SOCC a Pratdip, al barranc de la Dòvia. Sorprenentment, per ser el primer dia sense cap mena de restricció de mobilitat per Covid19, també hem tingut la vall per a nosaltres sols. Potser és perquè matinem molt? En definitiva, una bona jornada de gaudi de la natura i la biodiversitat, ara que encara podem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...