L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 9 de desembre de 2021

El Podcast.

Avui podeu escoltar el primer podcast que hem fet l'Enric Pàmies i jo. Bé, en realitat ha estat l'Enric qui ha tingut la idea i qui porta la major part del pes del producte. Jo ajudo amb el que puc. Fa poques hores que està disponible i ja l'ha escoltat una bona colla de persones, persones que s'interessen pels nostres moixons. Si teniu una estona, us convido que ho escolteu, parlem de merles i tords i hem entrevistat al gran Àlex Mascarell, l'il·lustrador científic més hiperactiu que coneixem. Aquí en teniu l'enllaç. Espero que us agradi! https://go.ivoox.com/rf/79243872

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...