L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 18 de desembre de 2021

Primer SOCC d'hivern a Arbolí.

Continuem amb els SOCC, una tasca que demostra ser molt útil i agradable de fer. Avui no massa fred, i una boira espessa al fons que ens ha permès de veure diversos espectres de Brocken. Pel que fa als moixons, el de sempre, tot i que no cada camí que fer el cens a l'hivern veiem quatre espècies de rapinyaires; avui esparver, aligot, xoriguer i falcó pelegrí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...