L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 16 de gener de 2022

SOCC's d'hivern al Prat.

El dia 19 de desembre del passat 2021 vam fer el primer recorregut del SOCC d'hivern a Pratdip. I avui mateix, ben d'hora ben d'hora, hem fet el 2n. Feia fred, com toca a mig gener, però no tant com pensàvem, sols 6 graus positius. Només arribar, quasi només baixar del cotxe, el mascle de l'àguila daurada ens ha deleitat amb el seu ràpid vol, una bèstia impressionant. La resta del recorregut, igual que el del dia 19 de desembre, dins la normalitat, una mica pobre, quan hem arribat a casa i ho hem pogut comparar amb l'any passat. El que sí que és molt pràctic és passar les dades mitjançant Ornitho; molt més ràpid i fàcil. I no cal gastar paper!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...