L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 15 de gener de 2022

Segon SOCC d'hivern a Arbolí.

La imatge no pot ser més gràfica: fred! Encara que no tant com pensàvem. Al final, en feia més al fons de la vall que no al recorregut del SOCC. Un recorregut tranquil en un dia clar, claríssim, amb molta visibilitat. els resultats, homologables als d'altres anys, sense sorpreses, es poden consultar a Ornitho, ja que ara es poden abocar les dades obtingudes amb molta facilitat a la base de dades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...