L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 21 de febrer de 2022

Fredeluga cuablanca!

Nova raresa al Delta; ha aparegut una fredeluga cuabanca, Vanellus leucurus. El més curiós és que sembla ser que hi és des de l'octubre, i no s'havia tornat a localitzar fins ahir. Ara hi ha cues de gent a veure-la, cosa que només es pot fer des de la terrassa de MonNatura Delta. Per cert, avui haurien tancat, però molt amablement han deixat passar tots els ornitòlegs que hi han anat, i sense cobrar entrada. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...