L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 14 de febrer de 2022

Millores a la torre d'en Dolça.

Un dels llocs més clàssics per a observar ocells per a tota la gent del Camp de Tarragona, la torre d'en Dolça, acaba de rebre una important millora. L'Ajuntament hi ha fet bastir una pantalla amb sostre d'observació. Serà molt interessant, ja que un dels dèficits més greus de la zona era precisament la dificultat d'observar sense espantar-ho tot. Avui mateix, per exemple, hem tingut una tortuga i un cabusset més a prop que mai. Apa, a treure'n suc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...