L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 25 de març de 2023

Aguait al Glorieta.

Ja tenim un nou aguait des del qual fer fotografies a l'Alt Camp. A Alcover, al riu Glorieta, la fundació GINAC amb la col·laboració de diferents voluntaris, ha instal·lat un magnífic toll amb la seva corresponent caseta de fusta i vidre espia. Tot a punt per a fotografiar mallerengues, pit-roigs, picots, pardals de bardissa...i fins i tot algun rapinyaire. Ho anirem veient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...