L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 7 de febrer de 2023

Aus de rapinya, el llibre.

Ja tenim a casa el llibre de l'amic Pep Aguadé. És el privilegi d'haver-hi col·laborat amb un petit granet de sorra. El llibre és petit, realment petit, però les fotos, com és lògic venint de qui venen, són fantàstiques, excel·lents. Una joia, petita joia, imprescindible a la bilioteca de qualevol afeccionat als moixons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...