L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 13 de desembre del 2012

Alliberades.

Ahir ja vam obrir la finestra per tal que les òlibes puguin volar fora de la golfa.
Amb la càmera de vigilància hem pogut comprovar que aquesta nit a quarts d'una encara hi eren, si més no, dues, com es pot veure en aquesta foto.
Encara no estem segurs que hagin sortit, reorientarem la càmera cap a la sortida.
Sí, aquesta imatge és una mica pobre, així és que si voleu veure'n una realment espectacular, mireu com pesca un veritable pescador:

http://bitacoranaturae.blogspot.com.es/2012/07/osprey-ultimate-fisher.html

1 comentari:

  1. que xulo!! ja els hi diré a Patxi i m'ha germana que estiguin al tanto per si les veuen passar per davant de casa seua jeje

    ResponElimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...