L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 9 de desembre de 2013

Primer SOCC d'hivern a Pratdip.

Ahir, amb dos graus per damunt de zero i un dia perfectament clar i sense vent, primer recorregut del SOCC del barranc de la Dòvia, a Pratdip.
Tal i com s'espera del SOCC, poques sorpreses, una mica el de sempre, solament un rapinyaire, un Falcó pelegrí, i molt poquetes gralles de bec vermell. Potser el més destacable és l'observació d'un exemplar d'un moixó molt bonic que darrerament costa molt de veure, un Còlit negre, Oenanthe leucura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...