L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 15 de gener de 2023

Segon SOCC d'hivern a Arbolí.

Avui un dia fantàstic, meteorològicament parlant, per a fer el segon recorregut d'hivern a Arbolí; fred el justet (5 graus), cap núvol i visibilitat molt bona. El resultat, homologable al de cada any, molts més pinsans que l'any passat i un esparver. El paisatge, com sempre, increïble, encara que l'embassament fa por, mai l'havíem vist tant sec. A veure si plou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...