L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 26 de juliol de 2011

Tudó.


Ara podria explicar que he muntat un aguait a un lloc on van els tudons a menjar, m'hi he posat a primera hora del matí, i he esperat amb paciència fins que han començat a venir.

La realitat és que, quan m'he aixecat al matí, aquest tudó era marcant territori a la barana del balcó de casa. He agafat el 70-300, i, a menys de dos metres de distància, li he fet fotos amb el macro posat, ni tan sols l'he pogut fer de cos sencer.
Ha marxat tranquil·lament quan ha pensat que ja n'hi havia prou, de posar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...