L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 17 de desembre de 2011

Primer SOCC d'hivern a La Selva.


Ahir feia molt de vent, però avui al matí semblava que no en faria, per tant, he començat el primer SOCC d'hivern a La Selva.
Efectivament, al final s'ha aguantat sense quasi vent, si més no fins que he acabat, el vent fort ha començat al migdia. Feia fred, això sí, vuit graus, però això ja toca, no?
Res d'especial, moltíssims pinsans, estornells, tòrtores turques, tudons, etc. Tot molt normal, com cada any.
Però això és el SOCC, monitorització d'espècies comunes, millor que no hi hagi grans variacions.
A les fotos, el camí a primera hora i la col·laboradora amb la feina acabada i a punt de tornar cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...