L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 5 de febrer de 2012

La importància de l'Heura.A l'hivern el menjar escasseja als ecosistemes mediterranis. L'Heura, Hedera helix, amb les seves baies negres rodones, és un rebost de la màxima importància que coneixen moltes espècies i visiten cada any.
Aquí tenim la Griva, Turdus viscivorus, la Merla, Turdus merula, i el Tallarol de casquet, Sylvia atricapilla, atipant-se amb el preuat fruit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...