L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 30 d’abril de 2012

Primer SOCC de primavera a Pratdip.

Un dia gris, molt gris, ha comportat que el primer recorregut del SOCC de primavera al Prat hagi estat certament apagat.
Sí, finalment ha sortit el Falcó pelegrí i tota mena d'insectívors, fins i tot la Merla blava, però solament quatre Gralles de bec vermell i molts pocs ocells grans, dels que es veuen volant alt. Sort dels cants, que si no, hauria tornat cap a casa amb molt poques anotacions a cada pàgina del quadern.
En fi, esperem que la propera anada a la Dòvia,  sigui molt més profitosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...