L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 24 d’agost de 2012

Els primers vespers.

Ara sí, ja hem vist passar els primers Aligots vespers, Pernis apivorus, concretament tres a Gavadà, un dels nuclis de Vandellòs, al Baix Camp.

2 comentaris:

  1. Avui passejant per l'Albiol hem vist un grup d'ocells planejant pel cel i no sabia que eren, no ho havia vist mai, creia que aquest tipus d'aus no volaven en grup però crec que eren aligots com aquest. :) sempre aprenc coses noves de tu ;)

    ResponElimina
  2. Si vols t'envio una foto a veure si ho son, es veuen de lluny però si s'amplia la foto es poden veure algun detalls

    ResponElimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...