L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 27 de gener de 2013

Segon SOCC d'hivern a Arbolí.

Cada dia és més fàcil de veure un ocell amb dues anelles, una de metàl·lica -la de tota la vida- i una de plàstic amb números i lletres que es poden llegir sense capturar-lo.
Com aquesta Gavina vulgar de Cambrils, que explica l'Albert Cama que ve d'Hongria.
Per cert, ja hem fet el segon recorregut del SOCC d'Arbolí, una mica el de sempre, amb el falcó i tot. Potser la sorpresa més gran han estat dos ànecs domèstics a l'embassament de Siurana (!?).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...