L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 1 de febrer de 2013

Un altre niu de Xoriguer.

Un cop més amb l'entusiasta ajut dels bombers -gràcies al Ricard Expósito- i amb l'autorització i suport -és clar- del propietari del terreny, Josep M. Torrell, que conec gràcies al Ricard Mallafrè, hem instal·lat un nou niu per als Xoriguers al Mas d'en Blai, al terme de Riudoms.
Moltes gràcies a tots!
Aquest no té tantes garanties d'èxit, ja que en aquest cas no ens consta que s'hagi perdut un lloc de cria, però es tracta d'un arbre molt dominant i situat en un lloc on en veiem cada dia, de xorigues caçant.
A veure si tenim sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...