L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 25 de març de 2013

Migració.


Ja ha començat la migració en la seva màxima expressió, marxen les gavines capnegres, arriben les àligues marcenques, les orenetes de totes les espècies i fins i tot els primers ballesters, aviat els falciots.
En aquesta època de l'any, no donem l'abast, els ornitòlegs, a copsar tot el que hi passa allà fora.
La meva col·laboració a DelCamp d'aquesta quinzena, és clar, avisa d'això.
No us quedeu a casa!

3 comentaris:

 1. Oh!! este domingo si el tiempo lo permite quiero ir a visitar las marismas de torredembarra...has estado? encontraré algo?

  saludos!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola.
   I tant! De fet, hi ha un apunt a aquest mateix bloc que t'ho explica una mica. El tens enllaçat al costat.
   Sort!

   Elimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...