L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 12 de maig de 2013

Primer SOCC de primavera a Arbolí.

Avui un dia fantàstic. A primeríssima hora, ens aixequem i cap a Arbolí, cal fer el primer SOCC de primavera, que ja quasi hi som, al 15 de maig.
A més a més del que és normal, seixanta-vuit aligots vespers, Pernis apivorus, un Esparver, Accipiter nisus, un Falcó pelegrí, Falco peregrinus i una Àguila perdiuera, Aquila fasciata. Un èxit!
I tot tornant cap a casa, a Arbolí, em trobo la colla de MontsantFoto amb el Francesc Muntada capturant orquídies i el Ricard Mallafrè que va a caminar, i s'hi atança amb un dos cavalls autèntic.
El Món és petit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...