L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 28 de gener de 2014

Segon SOCC d'hivern a Arbolí.

Ja hem realitzat el segon recorregut de SOCC a Arbolí, un transsecte que mai no ens cansem de lloar, amb paisatges captivadors i sempre amb alguna sorpresa ornitològica.
Sempre? 
No.
Aquest cop no, solament els ocells habituals i amb el nombre habitual, bé, això és el que s'espera d'un SOCC, per això es diu així, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...