L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 27 d’abril de 2014

Primers SOCC de primavera a Arbolí i Pratdip

Avui, a set graus de temperatura començàvem a les set el recorregut. Força reeixit, bona visibilitat, molts ocells, els de sempre, una preciosa parella de merles blaves cantant, tallarols, mallerengues, el xoriguer  de sempre…i la marcenca, encara que ja de tornada, no compta.
El de Pratdip el vam fer el dia 18 i hi havia tretze graus, també amb les espècies habituals, un falcó pelegrí, un parell de gralles de bec vermell entrant a un niu i molta tranquil·litat, com sempre. Vaig trobar a faltar l'Àguila daurada…un altre dia serà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...