L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 26 de maig de 2014

Vindran més òlibes.

Finalment, i malgrat millorar el sistema de vigilància amb una quarta càmera externa, hem comprovat que des del dia 6 de maig la femella no ha tornat al niu, i molt probablement ni a la golfa.
Així doncs, parlant amb els tècnics de Torreferrussa, hem decidit de tornar a iniciar una nova reintroducció assistida, àlies hàcking.
Ara sols cal esperar a tenir les òlibes a punt i tornar a començar, com fa dos anys.
Seguirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...