L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 3 de juliol de 2014

Òlibes al campanar del Pla.

Ara també al Pla de Santa Maria.
Sí, hi hem portat quatre òlibes procedents de Torreferrussa i així, amb una nova reintroducció assistida -àlies hàcking- esperem anar augmentant la població d'òlibes al Camp de Tarragona, en aquest cas a l'Alt Camp.
Ara, aquí no hi tenim cap mena d'infraestrutura de càmeres de vigilància, haurem de confiar molt més de la sort i de la habilitat dels ocells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...