L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 25 d’abril de 2015

L'hora del bany.
Estem a les acaballes de l'abril i ja comença a fer calor -el caloret!- així és que als Aiguamolls del Pla, un bon punt d'aigua conegut per moltes espècies, augmenta l'activitat.
Aquí algunes de les espècies que hi hem pogut fotografiar avui; cruixidell, pardal roquer, gafarró, mastegatatxes, pardal comú i estornell. 
N'hi havia més, però no les hem pogut fotografiar totes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...