L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 8 de desembre de 2015

Premi!

La perseverança té premi. La menjadora i el bany mantinguts de forma permanent fan que els moixons s'hi tornin fidels i confiats.
Ja sabem que la cotxa fumada, Phoenicurus ochruros, no és pas una espècie rara, però sí que és un moixonet molt maco, i poder-ne fer fotos a plaer tenint-la a menys d'un metre és un veritable premi.
Aquestes fotografies no tenen re enquadrament ni retall, només hem mogut el zoom en fer-les i són així tal i com les hem tret de la targeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...