L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 14 de gener de 2012

Segon SOCC d'hivern a La Selva.

Avui dia ideal per al segon SOCC d'hivern a La Selva. Realment és hivern, marca 1 grau a Reus i quan arribo al lloc, és tot gebrat, quasi sembla que hagi nevat.
Un parell d'aligots i xoriguers, molts, molts estornells. tudons, pinsans i estornells. Un apuput i moltes altres espècies que no se surten del que és habitual al lloc.
Finalment, un recorregut de SOCC realment hivernal, amb guants i gorra de llana, ja ho trobava a faltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...