L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 7 de gener de 2012

Segon SOCC d'hivern a Pratdip.

Malgrat el vent, i el fred relatiu (9 graus) el segon recorregut del SOCC d'hivern a Pratdip ha estat força reeixit. Exactament com fa un mes, la quantitat d'ocells no ha estat molt alta, però sí la qualitat, per exemple, les dues espècies de rapinyaires més emblemàtiques, Àliga daurada i Falcó pelegrí. Amb observacions properes i llargues. També Gralla de bec vermell, com sempre, i la típica varietat de mallerengues, fringíl·lids i túrdids.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...