L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 13 de gener de 2013

Segon SOCC d'hivern al Prat.

Dia plenament hivernal al torrent de la Dòvia, a Pratdip. Serè, menys de cinc graus i mig tapat. 
Des del punt de vista ornitològic, res d'especial, només una observació que feia molt temps que no gaudia: un Pela-roques, Tichodroma muraria, sí, l'he vist de força lluny, i després de cercar-lo una bona estona, però finalment el premi, una mena de papallona dels cingles, inconfusible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...