L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimecres, 17 d’abril de 2013

Picot garser metàl·lic.


Fixeu-vos quina foto he fet, demostrant que el picot garser gros perfora els pals de fusta fins i tot quan estan protegits per malla metàl·lica.
Ara, si t'hi atances una mica més:
Suposo que deu ser la nova estratègia d'Endesa per a intentar de foragitar els picots simulant que ja n'hi ha un que ocupa el territori.
No sé si funcionarà gaire, però on he vist aquest només n'hi havia un per a més d'una dotzena de pals. A més, fins i tot jo -un simple humà- m'he adonat de seguida que era fals, mirant amb els binocles de lluny.
Ho seguirem.

2 comentaris:

  1. Curiós, també n'hi ha de picot verd?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no ho sé, Pep, jo només he vist aquest, és el primer cop que m'hi trobo.

      Elimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...