L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 25 d’abril de 2013

Una bona notícia.

Ara feia dies que no anava a comprovar el sistema de càmeres del niu de les Òlibes d'Alforja. Francament, havia perdut una mica l'esperança.
Però avui hi he anat i...té; Una imatge diu més que mil paraules, no?
Es veu el que deu ser una parella, perquè si no, el mascle hagués fet fora l'altre exemplar. També s'hi veuen força egagròpiles, cosa que vol dir que no és un fet aïllat, que hi siguin.
Tot va bé, sembla ser que criaran!
Amb els temps que corren, una bona notícia s'agraeix, encara que a molta gent no li farà fred ni calor, que nidifiqui una parella d'Òlibes més o menys.
Tota la gent que ha participat en el procès estarà ben contenta, i les primeres que se n'alegraran seran les nenes i els nens de l'escola, dels quals va sortir la idea.

1 comentari:

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...