L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 4 de desembre de 2016

SOCC 1r d'hivern a Arbolí.

Emboirat, però sense pluja ni massa fred. Així ha estat el matí per a fer el primer recorregut de la temporada del SOCC.
Res d'especialment destacable, potser sí, ja que han passat dos gavians argentats, Larus michaellis, que fins i tot han passat de llarg de l'embassament...on deuen anar?
Els resultats complets ja són a Ornitho.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...