L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 15 de juny de 2012

Pollets de Xoriguer.


Finalment, ja es pot confirmar, la instal·lació del niu artificial per al Xoriguer desnonat de les sitges és un èxit total. Avui mateix he pogut veure-hi dos pollets i els dos adults que els peixaven.
Les fotos no són gens bones, perquè no m'hi volia atançar massa, però s'hi veu perfectament el mascle sortint del niu i els pollets com treuen el cap. No n'estic del tot segur, però sembla que només n'hi ha dos.
Ho anirem seguint.
Tot això ho hem d'agrair a Caixa Penedès, l'Ajuntament i els Bombers de Reus. Moltes gràcies!

1 comentari:

  1. Doncs si, un èxit absolut, la foto dels 5 pollets és divertidíssima.

    ResponElimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...